Maak kennis met ons team

Planders bestaat uit een betrokken en bevlogen team van professionals, welke tot de besten in het vakgebied behoren met de gedrevenheid om naast de opdrachtgevers ook ons vakgebied een stap verder te helpen.

Theo Staalstra (Veranderkundige / Expert Leiderschap)

Met mijn ruim 30 jaar ervaring in de rollen als directeur, afdelingsmanager, programmamanager, verandermanager en organisatieontwikkelaar met een sterke focus op leiderschap en teamontwikkeling, heb ik me gespecialiseerd in het realiseren van duurzame organisatieveranderingen waar goed leiderschap en organisatiecultuur de basis van zijn. Mijn ervaring omvat het succesvol leiden van diverse afdelingen en organisaties, variërend van 10 tot 500 FTE, binnen zowel Agile als traditionele werkomgevingen. Met een coachende leiderschapsstijl en een talent voor stakeholdermanagement, heb ik bewezen resultaten behaald in het ontwikkelen en implementeren van missies, visies en beleidsupdates. Ik ben toegewijd aan het creëren van een positieve motiverende organisatiecultuur waarin samenwerking, kwaliteit en resultaten centraal staan.

Lees meer »

Tom Koppelman (Associate Partner)

Tom Koppelman is directeur-eigenaar van de Net Change Factory BV en de grondlegger van de Business Fitscan. Hij heeft vele leidinggevende en managementfuncties bekleed bij diverse organisaties en verschillende bedrijfsonderdelen. Zo heeft hij meer dan 30 jaar ervaring met onder meer marketing, communicatie, sales, ICT en finance. Met Net Change Factory heeft hij zich toegelegd op strategie, agile werken en verandermanagement.

Lees meer »

Drs. Gerard J. Th. Nauta MMC (Partner & Founder)

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het hoger management binnen verschillende grote consultancy organisaties, is bij hem de wens ontstaan om zich weer 100% te gaan toeleggen op hetgeen waar zijn passie ligt. Voor en samen met de klant verandertrajecten te doorleven en tot een succes te brengen. Juli 2020 heeft Gerard na 15 jaar bij grote adviesorganisaties te hebben gewerkt besloten zijn koers te verleggen, richt hij Planders BV op en mobiliseert hij een netwerk van samenwerkingspartners. Gerard is een energiek persoon die toekomst gericht en nieuwsgierig in het leven staat. Kenmerkend voor Gerard zijn de sterke analytische, communicatieve en sociale vaardigheden. Vanuit een adviserend en verbindend perspectief zet hij die in om bij complexe vraagstukken overzicht en inzicht te creëren. Hij weet daarmee — waar nodig gecombineerd met modern leiderschap — duurzame resultaten te behalen. Hij wordt door zijn klanten erkend voor het koppelen van diep inzicht, context en visie met het vermogen om uitdagingen om te zetten in haalbare en gedragen oplossingen. Na afronding van zijn studie bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management heeft hij in 2016 de post-master in Management Consulting (MMC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond.

Lees meer »