Partners

De vraagstukken van onze klanten zijn divers en vragen regelmatig om kennis en ervaring van verschillende vakdisciplines. Veel van de benodigde expertise hebben wij of heeft u vaak al zelf in huis. Mocht dit niet het geval zijn dan beschikt Planders over een uitgebreid netwerk van partners waar we op regelmatige basis mee samen werken. Op deze wijze zijn we instaat om gezamenlijk de beste mix van kennis en ervaring bij het vraagstuk te betrekken.

Een greep uit de partners waar Planders mee samenwerkt:


ICT Valley - centraal samenwerken

Centraal bij ICT Valley staat de samenwerking in de ICT sector in de FoodValley regio. Dit geldt voor ICT bedrijven, onderwijsinstellingen en natuurlijk alle ICT professionals die nu in de ICT sector werken.


Business Fitscan

Planders maakt waar nodig gebruik van de Business Fitscan en ontwikkelt hiermee direct goed inzicht in het verandervermogen van een organisatie. De Net Change Factor is het verandervermogen in één cijfer samengevat: Het geeft in één oogopslag inzicht in de voor- en tegen krachten. Verander je dankzij of juist ondanks de organisatie? Het is een Key Performance Indicator.


XLRIT Software Solutions

XLRIT bouwt softwareapplicaties van hoge kwaliteit in een fractie van de tijd die het met de traditionele aanpak zou kosten. Transparant, snel, flexibel en betrouwbaar. XLRIT is in staat Planders te ondersteunen met tijdelijke maatwerk projectsoftware (voorbijv inventarisaties, of controles) en instaat om applicaties die niet meer/voldoende performen in een zeer korte tijd te vervangen (rebuild).