Over Planders

Oprichting (2020)

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het hoger management binnen verschillende grote consultancy organisaties, was bij Gerard Nauta de wens ontstaan om zich weer 100% te gaan toeleggen op hetgeen waar zijn passie ligt. Voor en samen met de klant verandertrajecten te doorleven en tot een succes te brengen. Juli 2020 heeft Gerard na 15 jaar bij grote adviesorganisaties te hebben gewerkt (Berenschot/Ordina/CGI) besloten zijn koers te verleggen, en richtte hij Planders BV op en mobiliseerde hij een netwerk van samenwerkingspartners.

De naam

De naam Planders vindt haar oorsprong het de samenvoeging van de woorden 'plan' en 'anders'. Geheel in de gedachte dat je verandering alleen kunt organiseren door patronen en gebruiken te doorbreken.  'Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg'. Dus we doen het anders.

Innovatie

Een van onze belangrijkste speerpunten is innovatie. Net zo als we met onze klanten aan de slag gaan, zijn we dat ook continu met ons zelf. Ook wij willen blijvend relevant blijven voor onze klanten door onze dienstverleningen tevens ons vakgebied continu en duurzaam te innoveren. Hiervoor hebben we in 2023 ook een award ontvangen.

Kwaliteit

Wij vinden kwaliteit belangrijk. Opleiden, Certificeren en Schaduwdraaien zijn voor ons bedrijfshygiene. We zijn o.a. lid van de Orde van Organisatie Adviseurs (Ooa)

<< lees meer >>

Netwerk

De vraagstukken van onze klanten zijn divers en vragen regelmatig om kennis en ervaring van verschillende vakdisciplines. Veel van de benodigde expertise heeft u vaak al zelf in huis. Mocht dit niet het geval zijn dan beschikt Planders over een uitgebreid netwerk van partners waar we op regelmatige basis mee samen werken. Op deze wijze zijn we instaat om gezamenlijk de beste mix van kennis en ervaring bij het vraagstuk te betrekken.

<< lees meer >>

Team Planders

Planders bestaat uit een betrokken en bevlogen team van professionals, welke tot de besten in het vakgebied behoren met de gedrevenheid om naast de opdrachtgevers ook ons vakgebied een stap verder te helpen.

<< lees meer >>

MVO en Duurzamheid

Bij Planders zijn we ons bewust van de impact die we kunnen hebben op de (directe) opgeving, en de bijdrage die wij daarin kunnen leveren. Ook zijn we ons bewust van de impact van onze bedrijfsvoering op het milieu. In veel van onze afwegingen nemen we deze onderwerpen als belangrijke factor mee. Hieronder een greep uit de keuzes die we tot nu toe hebben gemaakt.

<< lees meer >>

Awards

We staan niet stil, we bouwen mee in ons vakgebied. Dit wordt gezien, en het wordt regelmatig bekroond met een erkenning in de vorm van een award. Hier een overzicht van de meest recente awards.