Over Planders


Kwaliteit

Wij vinden kwaliteit belangrijk. Opleiden, Certificeren en Schaduwdraaien zijn voor ons bedrijfshygiene. We zijn o.a. lid van de Orde van Organisatie Adviseurs (Ooa)

<< lees meer >>

Netwerk

De vraagstukken van onze klanten zijn divers en vragen regelmatig om kennis en ervaring van verschillende vakdisciplines. Veel van de benodigde expertise heeft u vaak al zelf in huis. Mocht dit niet het geval zijn dan beschikt Planders over een uitgebreid netwerk van partners waar we op regelmatige basis mee samen werken. Op deze wijze zijn we instaat om gezamenlijk de beste mix van kennis en ervaring bij het vraagstuk te betrekken.

<< lees meer >>

Team Planders

Planders bestaat uit een betrokken en bevlogen team van professionals, welke tot de besten in het vakgebied behoren met de gedrevenheid om naast de opdrachtgevers ook ons vakgebied een stap verder te helpen.

<< lees meer >>

MVO en Duurzaamheid

Bij Planders zijn we ons bewust van de impact die we kunnen hebben op de (directe) opgeving, en de bijdrage die wij daarin kunnen leveren. Ook zijn we ons bewust van de impact van onze bedrijfsvoering op het milieu. In veel van onze afwegingen nemen we deze onderwerpen als belangrijke factor mee. Hieronder een greep uit de keuzes die we tot nu toe hebben gemaakt.

<< lees meer >>