Veel programma's richten zich vaak op de 'harde' kant van de verandering. Bij Planders hebben we extra aandacht voor de gedrags- en gevoelskant van de verandering.

 

Een verandering richt zich op de toekomst, daar wil je onderdeel van uitmaken. En die reis mag mooi en leuk zijn. Daarom hebben we in september 2022 het ontwerpbureau Grafische Kamer overgenomen, om onze veranderreizen mooier en begrijpelijke te kunnen maken en de reis meer aan te kleden zodat het meer een beleving kan worden waar men ook trots op mag zijn.


Voorbeelden van concepten die wij voor beleving inzetten:

Project/Programma Huisstijl

Maak het (verander)project zichtbaar en herkenbaar. Zorg dat alle uitingen/communicatie de nieuwe situatie uitstraalt.

Behavioral Design

Samen met u onderzoeken we hoe de veranderreis kan verlopen. We zorgen in het ontwerp van de communicatie rond de verandering voor duidelijkheid, en daar waar wenselijk kunnen we de communicatie richtinggevend ontwerpen (uiteraard niet manipulatief).

Infographics

"Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden" en zo ervaren wij dat ook. Daarom hebben we de competentie in huis om verbeelding in te zetten voor meer overzicht, duidelijkheid, maar zeker ook voor een beter gevoel.


Gedrag (Acceptatie, Plezier, Commitment) is vaak één van de belangrijkste sleutels tot de beoogde verandering. Dat geeft veelal verrassende inzichten en kan leiden tot grote stappen voorwaarts, ook op persoonlijk gebied. Met meer succes voor de organisatie en een grotere klanttevredenheid als ultiem resultaat.

 

Hoe dit voor u kan werken? We bespreken het graag met u.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Mailadres: contact@planders.nl 

Telefoonnummer:: +31 (0)318 - 30 34 79