Gillian van der Vliet (Associate)

Gepubliceerd op 12 december 2023 om 10:46

Eerdere functies:

  • Senior consultant bij KPMG

Gillian helpt sinds 2018 complexe organisaties in hun veranderuitdagingen met een digital component. “Technologie is onmisbaar in de hedendaagse wereld maar uiteindelijk blijft het een middel ter dienste van mensen, die de werkelijke drijvende krachten zijn achter ware vooruitgang.” Door zijn achtergrond in programmamanagement, strategie consulting, proces (her)inrichting en change management is hij breed inzetbaar en brengt hij een integrale kijk met zich mee op complexe digitale transformaties. Gillian is bij een breed scala aan programma’s zowel op de projectsturing als inhoudelijk betrokken geweest zoals software ontwikkeling, systeemimplementaties en strategiebepaling.

Gillian voelt zich comfortabel binnen de chaos van complexe projecten en programma’s met tijdsdruk en weet daarbinnen gestructureerd en resultaatgericht te werk te gaan. Hij is Agile SAFe en Scrum gecertificeerd en zijn ervaring en achtergrond maakt hem een geschikte kandidaat voor rollen zoals rechterhand programma manager, business analist, proces consultant of change begeleider.


Gillian is een proactieve, pragmatische, hands-on teamspeler. Als professional opereert hij vanuit transparantie en de verbinding met zijn betrokkenen en vertaalt graag complexe materie naar eenvoudig te begrijpen brokken voor stakeholders. In zijn vrije tijd is Gillian een fanatiek sporter (fitness, spinning en padel), danst salsa en verdiept zich graag in lifestyle verbeteringen ten behoeve van het creëren van de optimale energiebalans, (mentale) rust, herstel en persoonlijke prestaties.

 

Eerdere opdrachten:

  • Secondant van programma manager DOP bij CCV
  • Business Consultant bij GOM/Facilicom
  • Kwartiermaker herstructurering IT bij GGD Amsterdam
  • Assessment IT Projectmanagement bij Kadaster
  • Adviseur Portfolio Platform strategie bij Univé