Wij helpen u in uw veranderingsproces. Wij richten ons op de harde zaken maar hebben ook ‘hart’ voor de uitdagingen op het gebied van leiderschap, medewerkers en cultuur. Want in je eentje ga je snel, maar samen kom je verder.

Samen met u bepalen we de stip op de horizon en stippelen we vervolgens de reis uit naar uw beoogde doel. U staat aan het roer en wij reizen als navigator en sparring-partner met u mee.

Een verandering verloopt altijd anders dan van tevoren gepland. Slechts een deel van de ijsberg is van tevoren zichtbaar. Naar het overgrote deel moet je samen op zoek en dan kunnen er onvoorziene zaken boven tafel komen. Juist dan zijn wij er, om u en uw organisatie langs en door deze uitdagingen te loodsen.

Daarbij zijn niet alleen de ‘harde’ zaken relevant, maar focussen we ook op het verkrijgen van inzicht in het handelen van alle betrokkenen. Wat is er nodig voor de verandering? Welke rol heeft eenieder daarin? Welk gedrag is daarbij gewenst?

Gedrag is vaak één van de belangrijkste sleutels tot de beoogde verandering. Dat geeft veelal verrassende inzichten en kan leiden tot grote stappen voorwaarts, ook op persoonlijk gebied. Met meer succes voor de organisatie en een grotere klanttevredenheid als ultieme resultaten.

 

Hoe dit werkt? We bespreken het graag met u.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Mailadres: contact@planders.nl 

Telefoonnummer:: +31 (0)6 55 364 638