Stagair(e) Communicatie

HBO | Stage | Veenendaal/thuis | uren in overleg

Tijdens je stage denk en werk je mee aan een slim en effectief marketingcommunicatiebeleid. Je bent o.a. bezig met online en offlinecommunicatie en voert hiervoor zelfstandig werkzaamheden uit. Denk hierbij onder andere aan het bedenken van content voor nieuwsberichten, presentaties, diverse sociale mediaplatforms, en andere uitlatingen zoals posters, flyers enz. Daarnaast mag je ook meedenken in projecten voor externe klanten voor hun grote projecten en programma’s.

Kortom: een stageplek met veel afwisseling en waar je de kans krijgt om mee te werken aan de ontwikkeling van interne en externe communicatie uitingen.

Wie zijn wij?

Planders is het adviesbureau waar je kunt werken aan uitdagende en complexe vraagstukken ingezet als interimmer of in projecten. We zoeken collega’s die die net dat stapje extra zetten, die hun ambitie durven uit te spreken en dat stapje extra zetten om de resultaten te boeken voor en met onze klanten.  

We werken veel in teamverband, ook met collega’s van andere bureaus en zelfstandig gevestigde adviseurs. Adviseurs die bij ons komen werken kiezen bewust voor een klein bureau met veel persoonlijke en collegiale aandacht voor elkaar, om de liefde voor de verander-expertise te laten groeien, en te werken aan hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. 

Bij Planders stimuleren we vrijheid, ondernemerschap en zelfstandig denken. We hebben een divers team waarmee we zeer diverse, creatieve en verrassende inzichten en resultaten kunnen bieden aan onze klanten. We zijn een groeiend bedrijf, en we hebben de ambitie om fors te gaan groeien.

Benefits

Samen met jou bespreken we wat een passende stage- en reiskostenvergoeding is. We kunnen de werktijden en werklocatie in onderling overleg flexibel organiseren. Belangrijkste is natuurlijk dat we er een nuttige, leerzame en leuke periode van gaan maken. En wie weet is het een opmaat naar de toekomst. Een prachtige rol bij een jonge ambitieuze bevlogen club met een professioneel en collegiaal team waaraan je je kennis en vaardigheden kunt slijpen.

Waarom past deze vacature bij jou?

Wij zoeken een kandidaat die een hbo-studie volgt (of heeft afgerond) in de richting communicatie of marketing. Een creatieveling met een ambitieuze houding.

Het zou fijn zijn als je (minimaal enkele van) de volgende zaken mee brengt:

  • Ervaring met Photoshop, InDesign, Illustrator;
  • Ervaring met MS Office;
  • Ervaring met SEO en SEA (Pré);
  • Ervaring met Online Marketing.

Je herkent je in de karaktereigenschappen pro-actief, nieuwsgierig, sociaal ingesteld, verbindend en heb je goede communicatieve vaardigheden. Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Jij staat voor nauwkeurig werken, wat je vasthoudt op het moment dat de druk hoger wordt.

Werken bij Planders

Werken aan je toekomst, die van onze klanten en aan de ontwikkeling van ons vakgebied. Die bal pakken we samen op. Dat begint al op dag één. Met een persoonlijke onboarding en een op maat in overleg afgestemd groeipad. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én persoonlijke collegiale support (waaronder meester-gezel begeleiding). Een ambitieuze werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en innovatie de hoofdrollen spelen.

Wie moet je bellen of mailen?

Om nader kennis met ons te maken, kun je het gemakkelijkste contact opnemen met Gerard Nauta, via 06 55 364 638 of via mail gerard.nauta@planders.nl 

Bij Gerard kun je ook terecht met alle vragen die je met betrekking tot deze vacature hebt.

Download hier de vacature in PDF

20220905 Planders Vacature Communicatie Stagair
PDF – 60,2 KB