Veerle Vreeke (Communicatie & PMO)

Gepubliceerd op 1 februari 2022 om 14:55

Eerdere functies:

  • Communicatieadviseur bij Grafische Kamer
  • Communicatiespecialist/ontwerper bij Houthoff
  • Adviseur/projectcoördinator/ontwerper bij 2D3D

Na lange ervaring bij ontwerpbureau’s en een eigen ontwerpbureau was enkele jaren geleden de ambitie bij Veerle ontstaan om nog meer te focussen op het stroomlijnen van informatie binnen grote organisaties. Met de opleiding IPMA PMO en de opgebouwde ervaring binnen complexe programma's weet ze theorie en praktijk te koppelen. Haar doel is om een sterke schakel in het grotere geheel te vormen, en in samenwerking met collega’s inzicht en overzicht te creëren bij projecten.

Je kunt haar omschrijven als een enthousiaste en betrokken persoon die graag dingen organiseert en optimaliseert.

Ze ondersteunt graag projecten in het leveren van gestructureerde, accurate en up to date informatie waarbij betrouwbaarheid en transparantie van belang is.

Ze wordt door haar opdrachtgevers omschreven als iemand die goed kan luisteren en meedenkt, een sterke en prettige samenwerkingspartner is; bijzonder accuraat is en praktisch inzicht heeft.

Veerle heeft ruime ervaring in ondersteuning van afdelingen Communications, Business Development, Events op het gebied van projectcoördinatie voor een breed scala aan communicatie vraagstukken en past deze vaardigheden graag toe in toekomstige projecten.

veerle.vreeke@planders.nl