Nieuws

Welkom Gillian!

Veenendaal – 8 december 2023 - Planders heeft met genoegen aangekondigd dat Gillian van der Vliet zich bij het team voegt als nieuwe Associate Consultant. Zijn toetreding belooft een significante versterking van de capaciteit van Planders om veranderimpact te realiseren voor haar gewaardeerde klanten.

Lees meer »

Meest Innovatieve Adviesbureau voor Verandermanagement 2023

In een snel veranderende wereld die vraagt om aanpassingsvermogen en innovatie, heeft Planders BV zich ontpopt als een pionier op het gebied van verandermanagement. Het in Nederland gevestigde adviesbureau is bekroond met de "Most Innovative Change Management Consultancy Firm 2023" award, wat hun standvastige toewijding onderstreept aan het stimuleren van betekenisvolle transformatie en het faciliteren van blijvend succes voor organisaties.

Lees meer »

Nieuw kantoor in Veenendaal

Vanaf 1 januari 2023 heeft Planders een nieuwe vestiging erbij in Veenendaal. Deze bevindt zich op een prachtige locatie aan de Vendelier 2C, 3905PA in Veenendaal. Het is een modern duurzaam gebouwde locatie waarop een prettige en gezonde manier kan worden gewerkt en overleggen plaats kunnen vinden. 

Lees meer »

Hoe effectief is een leiderschapsontwikkelingsprogramma?

Leiderschap is één van de cruciale succesfactoren voor organisaties. Er wordt daarom veel aandacht gegeven aan de ontwikkeling van leiders. Maar hoe effectief zijn die programma’s? Gerard Nauta (Planders) en Tom Koppelman (Net Change Factory) leggen uit waarom we dat pas kunnen zeggen als we het effect objectief kunnen vaststellen.

Lees meer »

Elektronische tijdwaarneming voor de PrattenburgRun 2022

Geïnspireerd door de illustere woorden van Lord William Thompson Kelvin: ´If you can not measure it, you can not improve it.’ ‘To measure is to know’, sponsoren we vanuit Planders B.V. de elektronische tijdwaarneming tijdens PrattenburgRun op Familielandgoed Prattenburg welke 8 oktober 2022 zal plaatsvinden.

Lees meer »

Planders neemt Grafische Kamer over

Een verandering richt zich op de toekomst, daar wil je onderdeel van uitmaken. En die reis mag mooi en leuk zijn. Daarom hebben we 1 september 2022 het ontwerpbureau Grafische Kamer overgenomen, om onze veranderreizen mooier en begrijpelijker te kunnen maken en de reis meer aan te kleden zodat het meer een beleving kan worden waar men ook trots op mag zijn.

Lees meer »

Welkom Veerle!

Veerle is vandaag ‘officieel’ gestart als Project Management Officer (PMO) bij Planders B.V. . Deze maand werd ze klaargestoomd om samen aan de slag te gaan en nu is het dan eindelijk zover.

Lees meer »

Benchmark Verandervermogen 2022 - Doe mee!

Het verandervermogen is de competentie van een organisatie om veranderingen effectief door te voeren, gebaseerd op de overtuiging van de medewerkers of hun organisatie hiertoe in staat is. Dit bepaalt voor meer dan 80% het succes! Te weinig aandacht hiervoor vergroot de kans op mislukkingen. 

Lees meer »

1 jaar (Pl)anders

Eén jaar geleden passeerde de oprichtingsakte van Planders B.V. bij OLENZ Notarissen, een maand later werden de eerste contracten getekend waarna we ‘echt’ aan de slag konden.

Lees meer »

Planders ondersteunt de Belastingdienst

Gerard Nauta van Planders heeft de opdracht gekregen om de Belastingdienst te ondersteunen op veranderkundig vlak bij het verder ontwikkelen en implementeren van Managementinformatie en Risicomanagement binnen het programma MIRM.

Lees meer »