Founder


Drs. Gerard J. Th. Nauta MMC

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het hoger management binnen verschillende grote consultancy organisaties, is bij hem de wens ontstaan om zich weer 100% te gaan toeleggen op hetgeen waar zijn passie ligt. Voor en samen met de klant verandertrajecten te doorleven en tot een succes te brengen. 

 

Juli 2020 heeft Gerard na 15 jaar bij grote adviesorganisaties te hebben gewerkt besloten zijn koers te verleggen, richt hij Planders BV op en mobiliseert hij een netwerk van samenwerkingspartners.

 

Gerard is een energiek persoon die toekomst gericht en nieuwsgierig in het leven staat. Kenmerkend voor Gerard zijn de sterke analytische, communicatieve en sociale vaardigheden. Vanuit een adviserend en verbindend perspectief zet hij die in om bij complexe vraagstukken overzicht en inzicht te creëren. Hij weet daarmee — waar nodig gecombineerd met modern leiderschap — duurzame resultaten te behalen. Hij wordt door zijn klanten erkend voor het koppelen van diep inzicht, context en visie met het vermogen om uitdagingen om te zetten in haalbare en gedragen oplossingen.

 

Na afronding van zijn studie bedrijfskunde aan de Rotterdam School of Management heeft hij in 2016 de post-master in Management Consulting (MMC) aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond.In de afgelopen jaren is hij veel betrokken geweest bij het inrichten en vormgeven van (project)organisaties. Hierbij is hij in staat geweest om vooral te focussen op de doelstellingen die ertoe doen, en een breed draagvlak te ontwikkelen onder de stakeholders.

Voorheen was hij:

  • Vice President Consulting Services bij CGI,
  • Partner bij Ordina
  • en Adviseur bij Berenschot, waar hij ook lid was van de OR.

 

Gerard is voorzitter van de Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg, en actief Rotary lid.