Bewustwording

Vind je Verandervermogen belangrijk en heb je de volgende vragen:

  • Hoe gaan we bewust om met Verandervermogen?
  • Hoe zorgen we voor een gezamenlijk begrippenkader?
  • Hoe kunnen we verbeteren?

Dan bieden wij je een heldere blik.


Oplossing 1:
Sturen op verandervermogen start met bewustwording, gevoel voor de onderliggende changeDrivers en kennis over de eigen rol daarbij. De Business Fit Workshop biedt dit inzicht en geeft handvatten om direct mee aan de slag te gaan.

Wat anderen zeggen:
Sessie over veranderprogramma: “De sessie heeft echt geholpen in ons denken waar we mee bezig zijn en hoe we aan het werk moeten”

Directieteam aan de vooravond van transformatie: “De workshop heeft verandervermogen voor ons management team veel explicieter op de kaart gezet. We begrijpen elkaar beter en gebruiken dezelfde taal. Het concept geeft ook een duidelijke structuur van onze aanpak het verandervermogen in onze organisatie te vergroten”

Programma management: “De workshop geeft op een interactieve manier inzicht in de stuurmogelijkheden om het verandervermogen concreet te vergroten en daarmee de kans op succes sterk te verbeteren. En dat je – door het te meten – het tastbaar maakt en het draagvlak voor de verandering verbreedt.”


Oplossing 2:
Als leider heb je grote invloed op de fitheid en verandervermogen van je organisatie. Om daarbij te ondersteunen is een pakket “Workshop met een meting” ontwikkeld. Zo wordt de kennis direct gekoppeld aan de praktijk.

Voorbeeld:
Een MKB+ directie heeft het pakket afgenomen in kader van de ontwikkeling van het management team en het wendbaar maken van de organisatie. Er is gestart met een workshop, waarmee bewustwording werd gecreëerd, een gezamenlijk begrippenkader werd ontwikkeld en iedereen bewust werd van de rol en bijbehorende invloed. Via voorbeelden werden handvatten aangereikt. Na de workshop werd een meting gedaan van het verandervermogen. De resultaten werden in een aparte sessie besproken en gekoppeld aan de kennis die is opgedaan in de workshop. Hierdoor werd de nieuwe kennis extra krachtig en direct toepasbaar.


Hoe dit voor u kan werken? We bespreken het graag met u.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Mailadres: contact@planders.nl 

Telefoonnummer:: +31 (0)318 - 30 34 79