Artikel: 84% van de werknemers in Nederland gelooft niet echt in het verandervermogen van hun organisatie.

Gepubliceerd op 1 juni 2022 om 12:32

Uit het 4e Nationaal Onderzoek Verandervermogen 2022 blijkt dat slechts 16% van de Nederlandse werknemers ervan overtuigd is, dat hun organisatie effectief kan omgaan met verandering. Het is verontrustend om te zien hoe organisaties hiermee worstelen.


Het onderzoek is vanuit het Business Fit Netwerk uitgevoerd onder ruim 1900 werkzame Nederlanders en wordt gratis ter beschikking gesteld.

 

Planders heeft bijgedragen aan het Nationaal Onderzoek Verandervermogen 2022 omdat wij bij onze trajecten 

zien dat veel organisaties 'Verandering' hoog op de agenda hebben staan en tegelijkertijd worstelen met de vraag hoe die veranderingen zo slim en goed mogelijk tot stand te brengen.

voorkant van het onderzoeksrapport NOVV 2022 met daarop een foto van een hightech drone boven een stad en de rechtsonderhelft diagonaal oranje met de titel van het rapport

Het onderzoek geeft helder inzicht in de status van het Verandervermogen in Nederland. 


Een Business Fitscan onderzoek op organisatieniveau geeft inzicht in het Verandervermogen van de eigen organisatie. Daarmee biedt het inzicht en handelingsperspectief bij (verander) trajecten. Waarbij vervolgens het effect van de interventies kan worden gemeten.  

Vraag hieronder gratis jouw exemplaar van het recent gepubliceerde onderzoeksrapport Nationaal Verandervermogen 2022 aan. ==> https://businessfitscan.com/nationaal-onderzoek-verandervermogen/