Nieuws: Welkom Veerle!

Gepubliceerd op 1 februari 2022 om 15:13

Veerle is vandaag ‘officieel’ gestart als Project Management Officer (PMO) bij Planders B.V. . Deze maand werd ze klaargestoomd om samen aan de slag te gaan en nu is het dan eindelijk zover.

Na veel ervaring bij ontwerpbureau’s en een eigen ontwerpbureau is de ambitie bij Veerle ontstaan om nog meer te focussen op het stroomlijnen van informatie binnen organisaties. Met de opleiding IPMA PMO weet ze theorie en praktijk te koppelen. Haar doel is om een sterke schakel in het grotere geheel te vormen, en in samenwerking met collega’s inzicht en overzicht te creëren bij projecten.

Je kunt haar omschrijven als een enthousiaste en betrokken persoon die graag dingen organiseert en optimaliseert.

foto van Veerle Vreeke voor de promotiebanner van Panders met een grote mooie bosbloemen in haar handen in de kleuren van huisstyle van Planders

Ze ondersteunt graag projecten in het leveren van gestructureerde, accurate en up to date informatie waarbij betrouwbaarheid en transparantie van belang is. Ze wordt door haar opdrachtgevers omschreven als iemand die goed kan luisteren en meedenkt, een sterke en prettige samenwerkingspartner is; bijzonder accuraat is en praktisch inzicht heeft.

Veerle heeft ruime ervaring in ondersteuning van afdelingen Communications, Business Development, Events op het gebied van projectcoördinatie voor een breed scala aan communicatie vraagstukken en past deze vaardigheden graag toe in toekomstige projecten.

 

Welkom bij ons team Veerle en veel plezier!🤗

 

#nieuwecollega,  #teamuitbreiding,  #welkom,  #planders