Nieuws: Business Fitscan en Planders gaan samenwerken

Gepubliceerd op 2 april 2021 om 11:00

Vrijdag 2 april 2021 tekende Tom Koppelman van Business Fitscan en Gerard Nauta van Planders een partnercontract en een raamovereenkomst.

De samenwerking die al wat langer in de lucht hing is hiermee officieel geworden. De mogelijkheid voor onafhankelijk inzicht in verandervermogen van bedrijven wordt hiermee versterkt.

Door hun brede ervaring als management- en organisatie-consultant en opdrachtgever in combinatie met een praktische instelling en ondernemerszin, is Planders in staat directies en hun organisaties te helpen in hun veranderingsproces.

De wendbaarheid van organisaties blijkt belangrijker dan ooit, de context rond bedrijven verandert in een steeds hoger tempo. Om relevant te blijven dienen bedrijven hierin mee te laveren. Business Fitscan en Planders slaan nu de handen ineen om het verandervermogen van organisaties in kaart te brengen en te versterken. Met de Business Fitscan voegt Planders een waardevol instrument toe aan het arsenaal om de klanten meer inzicht en grip te bieden op de uitdagingen die voor hen liggen.

"Uiteindelijk wordt veranderen duidelijker, leuker, efficiënter en goedkoper,”

Meer weten, neem vrijblijvend contact met ons op.