Nieuws: Welkom Gillian!

Gepubliceerd op 12 december 2023 om 10:50

Planders verwelkomt Gillian van der Vliet als nieuwe Associate Consultant en versterkt zo haar executiekracht in veranderopdrachten.

Veenendaal – 8 december 2023 - Planders heeft met genoegen aangekondigd dat Gillian van der Vliet zich bij het team voegt als nieuwe Associate Consultant. Zijn toetreding belooft een significante versterking van de capaciteit van Planders om veranderimpact te realiseren voor haar gewaardeerde klanten.

Met meer dan vijf jaar waardevolle ervaring als procesconsultant, waarvan de laatste periode bij KPMG, brengt Van der Vliet een schat aan kennis en een onderscheidend analytisch vermogen met zich mee. Zijn bewezen staat van dienst in het aanbrengen van structuur en het leveren van diepgaande analyse zal een waardevolle toevoeging zijn aan de projecten van Planders. “Technologie is onmisbaar in de hedendaagse wereld maar uiteindelijk blijft het een middel ter dienste van mensen, die de werkelijke drijvende krachten zijn achter ware vooruitgang”, aldus Van der Vliet. Door zijn achtergrond in programmamanagement, strategie consulting, proces (her)inrichting en change management is hij breed inzetbaar en brengt hij een integrale kijk met zich mee op complexe digitale transformaties.

portret foto van Gillian van der Vliet

"Gillian's expertise en ervaring zullen een belangrijke rol spelen bij het versterken van onze mogelijkheden om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan onze cliënten", vertelt Gerard Nauta met trots. "Zijn toetreding versterkt onze vastberadenheid om hoogwaardige diensten te blijven leveren en effectieve veranderingen te bewerkstelligen voor de organisaties die we ondersteunen."

Bij Planders zal Van der Vliet zich richten op het vergroten van de executiekracht in de verandertrajecten en het inbrengen van frisse perspectieven hierin om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de verwachtingen van klanten overtreffen.

Planders won afgelopen november een award voor haar toewijding aan het bevorderen van betekenisvolle transformatie en blijvend succes voor organisaties. Met de komst van Van der Vliet is Nauta enthousiast over de verhoogde waarde die hij zal brengen voor zowel het team als de klantenkring. “Zo kunnen we onze voorsprong in de markt behouden”, aldus Nauta.

Welkom bij ons team Gillian en veel plezier!🤗

 

#nieuwecollega#teamuitbreiding#welkom#planders