Nieuws: Elektronische tijdwaarneming voor de PrattenburgRun 2022

Gepubliceerd op 4 oktober 2022 om 21:55

Geïnspireerd door de illustere woorden van Lord William Thompson Kelvin: ´If you can not measure it, you can not improve it.’ ‘To measure is to know’, sponsoren we vanuit Planders B.V. de elektronische tijdwaarneming tijdens PrattenburgRun op Familielandgoed Prattenburg welke 8 oktober 2022 zal plaatsvinden.

twee zwart rode asics hardloopschoenen in een V neer gezet met daar tussen het startnummen 001 van de prattenburgrun

Het is leuk en motiverend om ook tijdens deze run professioneel geklokt te worden. Met de deze meting in de boeken kunnen de deelnemers hun vervolg bepalen. Uiteraard is het belangrijk om doelen scherp te hebben. De elektronische meting zorgt voor motivatie en aan de andere kant zorgt het voor objectieve informatie. Er is namelijk niets zo veranderlijk als je gedachten en je gevoelens.

En zo zien we in het dagelijkse leven hele vergelijkbare situaties voorbijkomen als in onze veranderpraktijk. Want in de veranderbegeleiding voor bedrijven maken we ook gebruik van metingen (o.a. de Business Fitscan), waarmee we objectieve informatie verzorgen om de voortgang en aandachtspunten in een verandering inzichtelijk te maken.

We wensen alle hardlopers en vrijwilligers een bijzonder leuke, mooie en sportieve ochtend op het Familielandgoed Prattenburg.