Business Change Consultant

HBO/WO | Medior | Veenendaal/thuis/bij klanten | 32-40 uur

Als Business Change Consultant werk jij als realisatiepartner mee aan verandervraagstukken bij onze klanten. Klantorganisaties zijn verschillend, evenals de verander-vraagstukken die ze bij ons neerleggen.  Deze afwisseling maakt jouw rol ongelofelijk afwisselend en leuk.  Je adviseert en begeleidt de klanten in het realiseren van hun verander-ambities. Vaak betekent dit dat jij gevraagd wordt de verandering voor de klant echt in gang te zetten. Daarbij heb jij oog voor zowel de harde als de zachte kant van de organisatie. Jij grijpt deze kans met twee handen aan. Je bent je bewust van je professionele rol en straalt dit uit.

Je werkt niet specifiek vanuit één bepaalde aanpak zoals LEAN, Agile, Klaverblad of andere beproefde methode. Jij redeneert vanuit de (strategische) doelen, mensen, cultuur en organiseert volgens de aanpak die daar het beste bij past.

Op de hoogte blijven van ons vakgebied en je blijven ontwikkelen is belangrijk voor jou. Dit doe je graag samen vanuit gedrevenheid en ondernemerschap. Door inhoud-kennis en ervaringen onderling te delen, brengen we gezamenlijk onze unieke expertise naar onze klanten en kunnen we samen groeien.

Wie zijn wij?

Planders is het adviesbureau waar je kunt werken aan uitdagende en complexe vraagstukken ingezet als interimmer of in projecten. We zoeken adviseurs die net dat stapje extra zetten, die hun ambitie durven uit te spreken en dat stapje extra zetten om de resultaten te boeken voor en met onze klanten.  

We werken veel in teamverband, ook met collega’s van andere bureaus en zelfstandig gevestigde adviseurs. Adviseurs die bij ons komen werken kiezen bewust voor een klein bureau met veel persoonlijke en collegiale aandacht voor elkaar, om de liefde voor de verander-expertise te laten groeien, en te werken aan hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. 

Bij Planders stimuleren we vrijheid, ondernemerschap en zelfstandig denken. We hebben een divers team waarmee we zeer diverse, creatieve en verrassende inzichten en resultaten kunnen bieden aan onze klanten. We zijn een groeiend bedrijf, en we hebben de ambitie om fors te gaan groeien.

Benefits

Een contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals bijv. zelf te bepalen hoeveelheid vakantiedagen. Een marktconform salaris. Een flexibele mobiliteitsvergoeding die naar eigen keuze is te richten: Vergoeding, NS business card, leaseauto. Een uitgebreid op maat opleidingsaanbod bij externe gerenommeerde organisaties. Een nader af te stemmen bonus regeling (bijv. : financiële bonus,  extra vakantiedagen, aflossing op je studieschuld, etc). Een prachtige rol bij een jonge ambitieuze bevlogen club met een professioneel en collegiaal team waaraan je je kennis en vaardigheden kunt slijpen.

Waarom past deze vacature bij jou?

Als Business Change Consultant beschik je over een hbo/academisch denk- en werkniveau en heb je 2-5 jaar aantoonbare werkervaring als bijvoorbeeld business analist of junior managementconsultant.  Je beschikt over een gezonde dosis ambitie en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Wij zoeken assertieve professionals die zich tot koplopers willen ontwikkelen. Daarom beheers je ook zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed, zodat je probleemloos kunt schakelen in multinationale projecten.

Werken bij Planders

Werken aan je toekomst, die van onze klanten en aan de ontwikkeling van ons vakgebied. Die bal pakken we samen op. Dat begint al op dag één. Met een persoonlijke onboarding en een op maat, in overleg afgestemd groeipad. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én persoonlijke collegiale support (waaronder meester-gezel begeleiding). Een ambitieuze werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en innovatie de hoofdrollen spelen.

Wie moet je bellen of mailen?

Om nader kennis met ons te maken, kun je het gemakkelijkste contact opnemen met Gerard Nauta, via 06 55 364 638 of via mail gerard.nauta@planders.nl 

Bij Gerard kun je ook terecht met alle vragen die je met betrekking tot deze vacature hebt.

Download hier de vacature in PDF

20220830 Planders Vacature Business Change Consultant Medior
PDF – 59,8 KB