Dienstverlening » (Verander) Advies

(Verander) Advies


84% van de werknemers in Nederland gelooft niet echt in het verandervermogen van hun organisatie.

Uit het 4e Nationaal Onderzoek Verandervermogen 2022 blijkt dat slechts 16% van de Nederlandse werknemers ervan overtuigd is, dat hun organisatie effectief kan omgaan met verandering. Het is verontrustend om te zien hoe organisaties hiermee worstelen.


Het onderzoek is vanuit het Business Fit Netwerk uitgevoerd onder ruim 1900 werkzame Nederlanders en wordt gratis ter beschikking gesteld.

Planders heeft bijgedragen aan het Nationaal Onderzoek Verandervermogen 2022 omdat wij bij onze trajecten zien dat veel organisaties 'Verandering' hoog op de agenda hebben staan en tegelijkertijd worstelen met de vraag hoe die veranderingen zo slim en goed mogelijk tot stand te brengen.

Het onderzoek geeft helder inzicht in de status van het Verandervermogen in Nederland. 
Een Business Fitscan onderzoek op organisatieniveau geeft inzicht in het Verandervermogen van de eigen organisatie. Daarmee biedt het inzicht en handelinsperspectief bij (verander) trajecten. Waarbij vervolgens het effect van de interventies kan worden gemeten.  

Vraag hieronder gratis jouw exemplaar van het recent gepubliceerde onderzoeksrapport Nationaal Verandervermogen 2022 aan. ==> https://businessfitscan.com/nationaal-onderzoek-verandervermogen/ 


Wij helpen u in uw veranderingsproces. Wij richten ons op de harde zaken maar hebben ook ‘hart’ voor de uitdagingen op het gebied van leiderschap, medewerkers en cultuur. Want uiteindelijk zorgen u en uw mensen samen voor dé verandering.

Samen met u bepalen we de stip op de horizon en stippelen we vervolgens de reis uit naar uw beoogde doel. U staat aan het roer en wij reizen als navigator en sparring-partner met u mee.

Een verandering verloopt altijd anders dan van tevoren gepland. Slechts een deel van de ijsberg is van tevoren zichtbaar. Naar het overgrote deel moet je samen op zoek en dan kunnen er onvoorziene zaken boven tafel komen. Juist dan zijn wij er u, om u en uw organisatie langs en door deze uitdagingen te loodsen.

Daarbij zijn niet alleen de ‘harde’ zaken relevant, maar focussen we ook op het verkrijgen van inzicht in het handelen van alle betrokkenen. Wat is er nodig voor de verandering? Welke rol heeft eenieder daarin? Welk gedrag is daarbij gewenst?

Gecertificeerd BusinessFitscan Partner

Om organisaties te helpen om hun verandervermogen in beeld te brengen. Waardoor veranderen sneller, succesvoller en leuker wordt. Met een gedegen advies van de Business Fit adviseur leggen we een gevalideerde basis voor een succesvolle verandering.

Gedrag is vaak één van de belangrijkste sleutels tot de beoogde verandering. Dat geeft veelal verrassende inzichten en kan leiden tot grote stappen voorwaarts ook op persoonlijk gebied. Met meer succes voor de organisatie en een grotere klanttevredenheid als ultiem resultaten.

 

Hoe dit werkt? We bespreken het graag met u.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Mailadres: contact@planders.nl 

Telefoonnummer:: +31 (0)6 55 - 364 638