Planders neemt Grafische Kamer over

Een verandering richt zich op de toekomst, daar wil je onderdeel van uitmaken. En die reis mag mooi en leuk zijn. Daarom hebben we 1 september 2022 het ontwerpbureau Grafische Kamer overgenomen, om onze veranderreizen mooier en begrijpelijke te kunnen maken en de reis meer aan te kleden zodat het meer een beleving kan worden waar men ook trots op mag zijn.

Lees meer »

Welkom Veerle!

Veerle is vandaag ‘officieel’ gestart als Project Management Officer (PMO) bij Planders B.V. . Deze maand werd ze klaargestoomd om samen aan de slag te gaan en nu is het dan eindelijk zover.

Lees meer »

Benchmark Verandervermogen 2022 - Doe mee!

Het verandervermogen is de competentie van een organisatie om veranderingen effectief door te voeren, gebaseerd op de overtuiging van de medewerkers of hun organisatie hiertoe in staat is. Dit bepaalt voor meer dan 80% het succes! Te weinig aandacht hiervoor vergroot de kans op mislukkingen. 

Lees meer »

1 jaar (Pl)anders

Eén jaar geleden passeerde de oprichtingsakte van Planders B.V. bij OLENZ Notarissen, een maand later werden de eerste contracten getekend waarna we ‘echt’ aan de slag konden.

Lees meer »

Planders ondersteunt de Belastingdienst

Gerard Nauta van Planders heeft de opdracht gekregen om de Belastingdienst te ondersteunen op veranderkundig vlak bij het verder ontwikkelen en implementeren van Managementinformatie en Risicomanagement binnen het programma MIRM.

Lees meer »